Welkom

I.v.m. Covid-19 gaat alles een beetje anders. Zo ben ik alleen op afspraak aanwezig op mijn vaste locaties bij bedrijven/kantoren en kom ik vaker dan ooit bij de mensen thuis.

 

 

U kent het wel. Op weg met uw fiets door weer en wind en ja hoor pech! Een lekke band, gebroken remkabel of ketting, kapotte verlichting. Of gewoon een onderhoudsbeurt die er vaak bij inschiet, omdat u er geen tijd of zin in heeft om op uw vrije dag met je fiets naar de fietsenmaker te gaan. Super makkelijk dus als uw fiets op locatie gemaakt en/of onderhouden wordt.

Een afspraak maken doe je eenvoudig: bel, app of sms uw hulpvraag naar 06 11 32 11 36 of stuur een mail.

Ga naar  ‘Hoe werkt het’ voor de vaste locaties bij bedrijven.

 • Hoe werkt het
  Eén dag per week ben ik op een vaste locatie (wekmarkt Loosduinen) aanwezig waar u uw fiets tussen 7:30 en 9:30 uur ter reparatie en/of onderhoudsbeurt aan kunt bieden zonder afspraak. U kunt dan uw fiets in de middag weer ophalen, tenzij anders afgesproken. Vier dagen per week ben ik bij bedrijven aanwezig om fietsen van werknemers te repareren en/of een onderhoudsbeurt te geven. U kunt als werknemer uw fiets tussen 7:45 uur en 10:00 uur aanbieden zonder afspraak, maar u kunt ook een afspraak maken op een door u gewenste locatie in de regio Den Haag en aangrensende gemeenten. Dit doet uw eenvoudig via: app of sms naar 06 11 32 11 36 of op de website. Ga hiervoor naar ‘Afspraak maken’.
 • Prijslijst
  Hier ziet u de Prijslijst met de meest voorkomende reparaties.

  Deze prijzen zijn incl. BTW, 

  A-kwaliteit materiaal en montage.

  Voor overige reparaties kunt u met mij contact opnemen.

  Om u een idee te geven hoeveel arbeidskosten wordt berekend voor een bepaalde reparatie verwijs ik u naar de Werkplaatstijdentabel van de Bovag.

 • Afspraak maken
  U kunt 24/7 online uw fiets pech of onderhoudsbeurt melden. Indien u uw melding tussen 18:00 – 9:00 uur doorgeeft of op niet werkdagen, dan wordt er de eerstvolgende werkdag na 9:00 uur zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het maken van een passende afspraak op locatie.