(Welkom) LET OP!!! AANDACHT A.U.B.

I.v.m. een gebroken enkel eerder dit jaar, heb ik achterstanden opgelopen bij bedrijven waar ik contractuele afspraken mee heb. 

 

Om deze achterstanden weg te kunnen werken, is het vanaf heden alleen nog maar mogelijk om uw fiets tussen 8.00 en 10.00 uur aan te bieden op de locaties van de bedrijven waar ik op dat moment aanwezig ben.

 

Zie voor locaties: 'Hoe werkt het'.

 

U kent het wel. Op weg met uw fiets door weer en wind en ja hoor pech! Een lekke band, gebroken remkabel of ketting, kapotte verlichting. Of gewoon een onderhoudsbeurt die er vaak bij inschiet, omdat u er geen tijd of zin in heeft om op uw vrije dag met je fiets naar de fietsenmaker te gaan. Super makkelijk dus als uw fiets op uw werk gemaakt en/of onderhouden wordt.

Een afspraak maken doe je eenvoudig: bel, app of sms uw hulpvraag naar 06 11 32 11 36 of stuur een mail.

Ga naar  ‘Hoe werkt het’ voor de vaste locaties bij bedrijven.

 • Hoe werkt het
  Vier dagen per week ben ik bij bedrijven aanwezig om fietsen van werknemers te repareren en/of een onderhoudsbeurt te geven. U kunt als werknemer uw fiets tussen 8:00 uur en 10:00 uur aanbieden zonder afspraak, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Dit doet uw eenvoudig via: app of sms naar 06 11 32 11 36 of op de website. Ga hiervoor naar ‘Afspraak maken’.
 • Prijslijst
  Hier ziet u de Prijslijst met de meest voorkomende reparaties.

  Deze prijzen zijn incl. BTW, 

  A-kwaliteit materiaal en montage.

  Voor overige reparaties kunt u met mij contact opnemen.

  Om u een idee te geven hoeveel arbeidskosten wordt berekend voor een bepaalde reparatie verwijs ik u naar de Werkplaatstijdentabel van de Bovag.

 • Afspraak maken
  U kunt 24/7 online uw fiets pech of onderhoudsbeurt melden. Indien u uw melding tussen 17:00 – 9:00 uur doorgeeft of op niet werkdagen, dan probeer ik zo spoedig mogelijk op of na de eerstvolgende werkdag contact met u op te nemen voor het maken van een passende afspraak op locatie.